hvad er Minufood?

Hvem står bag?

Mit navn er Maria-Louise og jeg har startet Minufood (Mindful nutrition and food).
Mit store ønske for min virksomhed, er bl.a. at lave lækre og bæredygtige drikke- og fødevarer til festlige arrangementer og sociale lejligheder. Derudover er der bare gemt en kæmpe iværksætter i min mave og drømmer derfor også om mange andre projekter, og glæder mig til at sætte dem iværk, når tiden er inde til dette.

Jeg er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Ledelse, fødevare og service, da jeg har en stor kærlighed for mad, ernæring og god ledelse.
Jeg har altid drømt om at være selvstændig, da jeg altid har drømt om at skabe det bedste arbejdsmiljø, som bygger på holistisk tilgang, som tilgodeser vores forskellige behov og kompetencer, som forskellige individer.

Passion

Min kunde-passion er at give mine kunder en spændende, hyggelig, nem og bæredygtig løsning, når I næste gang skal have en festlig eller social lejlighed. 

Min store arbejdsgiver-passion, er min drøm om at være med til at skabe en bedre arbejdskultur. Jeg vil gerne skabe en arbejdsplads hvor balance og (fysisk, psykisk og mental) sundhed sætter strukturen for arbejdstid og arbejdsopgaver.
Mit store håb er ligeledes, at andre virksomheder følger trop, da jeg mener at alle fortjener et godt arbejdsliv.

Dertil håber jeg også at vi finder respekten for de andre ressourcer, som vi har i vores liv. Respekten for de ting, som vi forbruger og derfor tænker bærdygtighed ind i dagligdagen, og tænker ressourcer, i stedet for fx skrald.
Det er noget jeg selv øver mig i hver dag. fx i at være taknemmelig for det jeg har og se potentialet i at udnytte det bedst muligt.

Læs mere om mine produkter her
Følg med i min dagligdag, som begyndende iværksætter her

Tusinde tak fordi du læste med.

 

Værdier

Mindful nutrition

Tankerne bag Mindful nutrition er at minde os alle om at være tilstede i livet, også når vi indtager frokost eller drinks til fester. Råvarer og fødevarer er virkelig inspirerende og fascinerende hvis man først begynder at ligger mærke til det.

Mission

Min mission er at sikre kvalitetsmæssige gode, spændende og tillidsfulde produkter til jeres sociale og festlige begivenheder.

Vision

Min vision for fremtiden er at Minufoods produkter, værdier og autencitet inspirerer til en holistisk, positiv, balanceret og autentisk livsstil med plads til de forskelligeheder og kompetencer man nu har.