Hvem og hvad er Minufood

Mit navn er Maria-Louise og jeg har startet Minufood (Mindful nutrition and food), som laver lækre bæredygtige og sociale drikke- og fødevarer.

Jeg har en stor kærlighed for mad, ernæring og gode råvarer. Derfor vil jeg gerne være med til at skabe bedre kvalitet i det udvalg, som vi har, og mere gennemsigte og bæredygtige drikke- og fødevarer.
Jeg synes mad og dets naturlige processer er virkelig fascinerende og det er også derfor jeg har kastet min kærlighed over kombucha, som mit første produkt. 

Passion

Min store passion, som holder mig kørende og oppe, er min drøm om at være med til at skabe en bedre arbejdskultur. Jeg vil gerne skabe en arbejdsplads hvor balance og (fysisk, psykisk og mental) sundhed sætter strukturen for arbejdstid og arbejdsopgaver. Mit store håb er ligeledes at andre virksomheder følger trop, da jeg mener at alle fortjener et godt arbejdsliv. Altså vi skal finde respekten for hvert individ og dens kompetencer og muligheder.

Dertil håber jeg også at vi finder respekten for de andre ressourcer, som vi har i vores liv. Respekten for de ting, som vi forbruger og derfor tænker bærdygtighed ind i dagligdagen, og tænker ressourcer, i stedet for fx skrald.
Det er noget jeg øver mig i hver dag. fx i at være taknemmelig for det jeg har og se potentialet i at udnytte det bedst muligt.

Jeg er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Ledelse, fødevare og service.
Jeg har altid gerne ville være selvstændig, da jeg altid har brændt for at gøre tilværelsen bedre for mig selv og mine medmennesker.
Jeg elsker at få nye idéer og se potentialet i livets udfordringer og muligheder.

Værdier

Mindful nutrition

Tankerne bag Mindful nutrition er at jeg gerne vil hjælpe mine kunder til at være mere opmærksom på det vi indtager. Jeg laver derfor kun ærlige produkter, så det er nemt at gennemskue hvad de består af. Produkterne indeholder ingen e-numre eller farvestoffer.

Mission

Min mission er at sikre kvalitetsmæssige gode, ærlig og tillidsfulde produkter. De skal gøre det nemmere for dig at tage nemme og samvittighedsfulde valg i en travl hverdag.

Vision

Min vision for fremtiden er at virksomhedens produkter og værdier skal inspirere dig til en sundere livsstil, en positiv, balanceret og lettere hverdag. Derudover skal Minufood være en dejlig arbejdsplads, med plads til hver enkelts styrker og forskelligheder.